SeniorFit paardenvoer

Hoogwaardige muesli met aandacht voor de unieke behoeften van senior paarden

Vente SeniorFit paardenvoer: speciaal voor oudere paarden.

Seniorfit paardenvoer

Hoogwaardige muesli met aandacht voor de unieke behoeften van senior paarden

Vente SeniorFit paardenvoer: speciaal voor oudere paarden.

SeniorFit paardenvoer

Op verzoek van en in samenwerking met Kees Naalden van Vente Paardenvoeding heb ik mijn passie voor dier en voeding kunnen gebruiken voor het ontwikkelen van een hoogwaardig krachtvoer passend bij de specifieke behoeften van het oudere paard. Tweehonderd paarden hebben model gestaan bij het ontwikkelen van dit voer: Vente SeniorFit.

Oudere paarden hebben specifieke voerbehoeften zoals een lager percentage suikers en zetmeel, goed ontsloten eiwitten en een hoger vetpercentage. Daarnaast hebben senior paarden vaak specifieke aandoeningen zoals PPID, gewrichtsproblemen, plasproblemen en urinewegklachten. Bij deze aandoeningen is een goed passend krachtvoer van groot belang. Vente SeniorFit draagt optimaal bij aan het welzijn van het oudere paard.

Kenmerken en gebruik van Vente SeniorFit muesli

Door gebruik te maken van ingredi├źnten als esparcette en groene haver (niet de korrel, maar blad en stengel van de haverplant) is deze muesli heel smakelijk. Deze muesli kan droog gevoerd worden, maar eveneens nat indien het senior paard niet goed meer kan kauwen. Ook kan deze muesli als compleet voer gegeven worden indien paarden geen ruwvoer meer kunnen kauwen.

Tevens is deze muesli uitermate geschikt om te voeren aan paarden die problemen hebben om op gewicht te blijven en aan revalidatiepaarden. Ook bij paarden die last hebben van gedeeltelijke slokdarmverlamming kan dit voer, met kleine porties tegelijk, succesvol gevoerd worden.

Frederike Domenie

Uw gids naar een natuurlijke, gezonde levensstijl.