Senior Fit paardenmuesli

Via paardenvoedingsbedrijf Vente verkopen we nu een formule die mede door mij is ontwikkeld om senior paarden een hogere kwaliteit van leven te bieden.

De beste muesli voor het welzijn voor uw oudere paard is vernieuwd! 200 seniorpaarden hebben model gestaan voor de ontwikkeling van deze nieuwe muesli.

Al deze paarden zijn bemonsterd om te onderzoeken welke grondstoffen in welke hoeveelheden het beste aansluiten voor een optimaal welzijn van het senioren paard. Deze informatie is op wetenschappelijke basis in kaart gebracht.

In de basis wil je voor een senior veel goed verteerbare smakelijke vezels en een zo laag mogelijk zetmeel- en suikergehalte. Tevens is het fijn dat SeniorFit zowel in droge vorm als geweekt verstrekt kan worden.

Wat is er verbeterd:

  • Meer licht verteerbare producten door ontsluiten en extruderen. De twee nieuw beschikbare grondstoffen groene haver en esparcette blijken een geweldige stimulus te vormen voor de darmen. Deze producten zijn speciaal voor Vente Paardenvoeding ingezaaid in Nederland, aangezien deze hier nog niet geteeld werden.
  • Een hogere kwaliteit en verteerbaarheid van het eiwit door het gebruik van hele getoaste sojabonen.
  • Daarnaast zijn Actisaff, levende gisten, probiotica en een toxinebinder toegevoegd die mogelijke aanwezige toxinen onverteerbaar maken voor uw paard.
  • Niet onbelangrijk is dat een senior uiteindelijk steeds minder speeksel gaat produceren. De maag kan dus een steuntje in de rug krijgen om het zuur hier aanvullend te neutraliseren. De toevoeging van Acid Buff zorgt hiervoor.

Vaak zien we bij senioren nog aanvullende problemen. De meest voorkomende is PPID, maar ook gewrichtsproblemen, luchtwegklachten en plasproblemen. Hiervoor kunt u ter aanvulling terugvallen op de Herbal Care lijn van Vente Paardenvoeding. Deze hoogwaardige en complex samengestelde kruidenmengsels  zijn eveneens getest op de 200 testpaarden.

Kijk hier naar het product op Vente-paardenvoeding.nl.