Over mij

Van rechten naar natuurlijke gezondheid

Mijn levenspad en passie voor natuur en homeopathie.

Over mij

Van rechten naar natuurlijke gezondheid

Mijn levenspad en passie voor natuur en homeopathie.

Frederike Domenie

Uw gids naar een natuurlijke, gezonde levensstijl.

Ik ben geboren (1968) en getogen in Schiedam en heb mijn jeugd voor een groot deel op het water doorgebracht in de Biesbosch met zwemmen, zeilen en surfen. Altijd was ik te vinden in de natuur, tussen de planten en de vogels. Als kind al droomde ik over een leven op het Brabantse platteland, Ierse Wolfshonden en Friese paarden. 

Na mijn studie rechten in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit heb ik o.a. gewerkt als verhaal-en terugvorderingsjurist. Ik woonde met veel plezier midden in het centrum van Rotterdam, samen met mijn Ierse Wolfshonden, maar na een auto ongeluk in 1997 heb ik uiteindelijk het roer omgegooid en ben ik verhuisd naar Sint Anthonis om daar verder te herstellen. Toen kwamen ook de Friese paarden in mijn leven: eerst Sieb en later in Vierlingsbeek Jelle en Wietse. Nog later kwam de Spaanse schimmelhengst Jardinero daarbij. De Ieren hebben plaats gemaakt voor de Duitse Dog. Inmiddels brengen de doggen al ruim twintig jaar reuring in huis. 

Hoewel ik mijn beroep van jurist mooi vond, werd het ook tijd voor iets heel anders en daarom ben ik in 2005 begonnen met mijn praktijk voor homeopathie: zo kwam de liefde voor de natuur en de belangstelling voor alles wat met gezondheid en voeding te maken heeft samen. Naast mijn werk in de praktijk werk ik, samen met enkele andere ondernemers, aan de ontwikkeling van een aantal innovatieve landbouwgewassen waarbij het gebruik van bestrijdingsmiddelen tot een minimum beperkt wordt.